Radełko kuchenne do przygotowywania makaronu, faworków czy ravioli. Wyposażone w dwa rodzaje stalowych ostrzy - gładkie i falowane.
Dostępność:
59
szt.
Cena:11.69
szt.
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
17
Paczkomat InPost17
Kurier DPD20
Kod kreskowy:
EAN:
8592381183233
Radełko do ciasta, makaronu stalowe podwójne 4 cm ORION
Radełko kuchenne do przygotowywania makaronu, faworków czy ravioli. Wyposażone w dwa rodzaje stalowych ostrzy - gładkie i falowane.
Dlaczego warto wybrać ten produkt?
PODWÓJNE - Radełko podwójne do ciasta, makaronu, faworków, ravioli i innych. Przydatne w każdej kuchni. Radełko ma długość 17 cm a średnica ostrza wynosi 4 cm.
STALOWE - Radełko w całości wykonane jest ze stali nierdzewnej w srebrnym kolorze.
OSTRE - Posiada dwa ostrza tnące: jedno gładkie do prostych cięć i jedno faliste do krawędzi zygzakowatych. W ten sposób narzędzie tnie i jednocześnie uszczelnia brzegi ciasta lub ravioli.
UNIWERSALNE - Radełko posiada uniwersalne zastosowanie. Sprawdzi się również do robienia: makaronów, paluszków pikantnych, paluszków chlebowych, słodyczy lub pikantnych krakersów i ciastek, a także do dekoracji ciast i tart.
WYGODNE - Ergonomiczna, antypoślizgowa rączka zapewnia wygodną i bezpieczną pracę. Praktyczny otwór na krawędzi uchwytu pozwala na jego zawieszenie. Nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń.
Radełko z podwójnymi ostrzami: gładkim i falistym. Wykonane z solidnych materiałów, odpowiednio użytkowane posłuży długie lata. Radełko posiada uniwersalne zastosowanie i sprawdzi się do przygotowywania makaronów, ale również słodyczy czy nawet do dekoracji tort i ciast. Oryginalny produkt czeskiej marki Orion. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.